Другі стравиСтрави з грибів

Смажені гриби з сирною полентою

Смажені гриби з сирною полентою. Це дуже смачне блюдо можна подати як головне з салатами зі свіжих овочів або з консервованими овочами. Полента готується на курячому бульйоні зі шматочками м’яса. А гриби смажаться з травами й бальзамічним оцтом, на виході дуже ароматні. Буде дуже смачно.

Інгредієнти:

  • Крупа кукурудзяна 1/3 стакана
  • Грудка куряча 0,5 штуки
  • Сир твердий 50 грамів
  • Сіль за смаком
  • Вершкове масло за смаком
  • Печериці 10 штук
  • Оцет бальзамічний 2 столові ложки
  • Орегано 1 чайна ложка
  • Чебрець листя 1 чайна ложка
  • Часник 2 зубчики
  • Оливкова олія 2 столові ложки

Приготування:

  1. Маленькі шматочки курки зваріть в підсоленій воді хвилин 10. М’ясо вийміть.
  2. У киплячий бульйон всипте тонкою цівкою кукурудзяну крупу і перемішуючи варіть до готовності.
  3. Ще дрібніше наріжте м’ясо курки, сир натріть на терку.
  4. Надішліть з вершковим маслом в кашу, перемішайте, поставте на маленький вогонь. Нехай каша нудиться. Але стежте, щоб не згоріла.
  5. А тим часом приготуйте гриби. Нагрійте сковороду з оливковою олією, закиньте гриби пластинами й смажте на сильному вогні хвилини три.
  6. Тепер додайте до грибів дрібно нарізаний часник, орегано, чебрець, перець і влийте бальзамічний оцет, готуйте ще хвилину. Посоліть.
  7. Розкладіть поленту.
  8. Зверху гриби й посипте зеленню.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: М’ясні оладки з грибами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close