Другі стравиСтрави з риби

Скумбрія запечена в духовці з овочами

А зараз хочу вам запропонувати фарширований варіант скумбрії. Це дуже корисне і доступне для всіх блюдо. Овочі можете вибирати будь-які. Загалом, що подобається, то і беремо !!

Інгредієнти:

  • Скумбрія 1-2 штуки
  • Цибулина 1-2 штуки
  • Морква 1 штука
  • Сіль 1 щіпка
  • Перець 1 щіпка
  • Зелень 20 грамів
  • Рослинна олія 1-2 столові ложки

Приготування:

  1. Рибу промийте і приберіть нутрощі й плавники. За бажанням голову також можна видалити.
  2. Овочі очистіть, цибулю поріжте на кільця, а моркву натріть на крупній тертці або наріжте соломкою. І обсмажте їх на сковороді на рослинній олії протягом 3 хвилин. Зелень промийте та висушіть, подрібніть. Потім з’єднайте з цибулею і морквою, за смаком підсолити й поперчити, добре перемішайте.
  3. Тепер нафаршируйте рибу овочами з зеленню. Деко застилаєте фольгою і змащуємо олією, викладаємо рибу. Загортаємо краї, щільно закриваючи блюдо. Запікаємо 30-45 хвилин. За 5 хвилин до готовності фольгу розгорніть і зажарте тушку до золотистого кольору.
  4. Подавайте рибу з будь-яким гарніром.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close