Другі стравиСтрави з риби

Скумбрія з травами та вершковим маслом в духовці

Цей рецепт відкрила для мене моя подруга. Завдяки вершковому маслу, філе виходить дивовижно ніжним. Робіть все за інструкцією і пишіть свої коментарі.

Інгредієнти:

  • Скумбрія 2 штуки
  • Твердий сир 150 грамів
  • Картопля 800 грамів
  • Морква 2 штуки
  • Масло вершкове 85 грамів
  • Цибуля 2 штуки
  • Спеції, зелень – за смаком

Приготування:

  1. Підготовлену рибку наріжте на невеликі шматочки.
  2. Овочі потрібно очистити, картоплю і цибулю порізати на кубики, а моркву натерти на тертці.
  3. Картоплю обсмажте на сковороді до легкої рум’яної скоринки.
  4. Вистелити дно деко фольгою і викладіть картоплю, посоліть і поперчіть.
  5. Потім покладіть шматочки скумбрії, зверху посипте спеціями.
  6. Далі йде шар цибулі, потім морква.
  7. У центр кладемо дрібні шматочки вершкового масла і засипаємо все тертим сиром.
  8. Запікаємо все хвилин 30.
  9. При подачі на стіл посипте все свіжою зеленню.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close