Другі стравиСтрави з риби

Скумбрія в фользі з морквою і цибулею

Я ще дуже люблю запікати це блюдо під сиром і з помідорами, так виходить набагато соковитіше. Ну і звичайно ж без цибулі та моркви нікуди, адже ці складові відмінно поєднуються з рибою.

Інгредієнти:

  • Морква 1 штука
  • Скумбрія 1 штука
  • Сіль за смаком
  • Твердий сир 100 грамів
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Цибуля ріпчаста 2 штуки
  • Майонез 200 грамів
  • Томати 1 штука

Приготування:

  1. Помідори помийте і дрібно поріжте на кубики. Цибулю очистіть і подрібніть. Моркву натріть на середній терці.
  2. Тепер овочі потрібно обсмажити на сковороді на рослинній олії. Першою відправляйте цибулю. Потім моркву та помідори. Все можна поперчити й залишити остигати.
  3. А в цей час підготуйте тушку. Відріжте хвіст, голову і плавники, видаліть нутрощі й промийте. Далі розріжте її на дві частини й витягніть всі кістки. Зніміть шкірку.
  4. Беремо деко, застилаємо фольгою і викладаємо філе. Зверху посипаємо улюбленими спеціями й перцем. Тепер викладаємо овочі й змащуємо їх майонезом. Зверху тремо сир і знову змащуємо майонезом.
  5. Загортаємо все фольгою і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.
  6. По закінченню часу прибираємо зверху фольгу і готуємо ще 15 хвилин. Подаємо до столу і їмо!

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close