Другі стравиСтрави з м'яса

Шніцель із яловичини на сковороді

Сьогодні пропоную приготувати шніцель з яловичини. Тому, що смажиться він швидко, ви за лічені хвилини зможете подати до столу ситне і поживне блюдо.

Такий шніцель можна подати самостійно, а можна додати до нього улюблений гарнір або свіжі овочі.

Інгредієнти:

  • Яловичина 400 грамів
  • Борошно пшеничне 3 столові ложки
  • Яйця курячі 1 штука
  • Панірувальні сухарі 100 грамів
  • Рослинна олія 50 грамів
  • Сіль 0,5 чайної ложки
  • Чорний мелений перець 3 щіпки

Приготування:

  1. Нарізати яловичину на великі, але тонкі шматки, відбити кулінарним молоточком.
  2. Яловичину посолити й поперчити, спеції можна використовувати за смаком.
  3. Запанірувати м’ясо в борошні з двох сторін, зайву муку струсити.
  4. Курячі яйця збовтати в глибокій мисці й занурити туди яловичину.
  5. Запанірувати м’ясо в сухарях з усіх боків.
  6. Сухарі для панірування можна використовувати домашні або магазинні покупні.
  7. Прогріти рослинну олію на сковороді й викласти туди підготовлений шніцель.
  8. Почати смажити м’ясо, вогонь зробити помірним, але таким, щоб шніцель не пригорів, а рівномірно обсмажився. Коли нижня сторона стане золотистою, перевернути м’ясо.
  9. Обсмажити м’ясо зі зворотного боку до рум’яної скоринки.
  10. Смажити приблизно 3-4 хвилини на середньому вогні, поки м’ясо повністю не приготується. У великій кількості олії це відбувається швидко.
  11. Шніцель з яловичини готовий, приготуйте до нього улюблений соус, гарнір або легкий салат.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: М’ясні оладки з грибами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close