Другі стравиСтрави з риби

Риба, запечена з овочами, у фользі

Рибка, запечена з овочами за цим рецептом, обов’язково буде соковитою і ніжною, а овочі — яскравими й ароматними!

Інгредієнти:

  • Філе тріски (або іншої білої риби) 500 грамів
  • Цукіні 1 штука
  • Перець болгарський червоний 1 штука
  • Перець болгарський жовтий 1 штука
  • Перець болгарський зелений 1 штука
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Часник 2 зубчики
  • Оливкова олія 4 столові ложки
  • Чебрець сушений за смаком
  • Розмарин сушений за смаком
  • Базилік сушений за смаком
  • Петрушка сушена за смаком
  • Кріп сушений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Приготування:

  1. Цукіні нарізаємо середніми кубиками.
  2. Очищаємо болгарський перець (червоний, жовтий і зелений, щоб страва була яскравою). Нарізаємо перець середніми квадратиками.
  3. Цибулю очищаємо і нарізаємо середніми кубиками.
  4. Часник очищаємо і нарізаємо слайсами.
  5. На сильному вогні нагріваємо сковороду. Наливаємо туди оливкову олію і викладаємо цибулю, смажимо до прозорості.
  6. Додаємо перець, обсмажуємо хвилини три.
  7. Потім — цукіні. Обсмажуємо ще хвилини три.
  8. У самому кінці додаємо часник і трави (у мене — чебрець, розмарин, базилік зелений, петрушку і кріп).
  9. Включаємо духовку для розігрівання до 200 градусів.
  10. Філе риби промиваємо, обсушуємо паперовим рушником, розрізаємо на великі частини.
  11. Запікати рибу будемо порційно в фользі.
  12. Фольгу пензликом змащуємо оливковою олією. Викладаємо в центр філе риби, солимо і перчимо. Зверху на рибу викладаємо обсмажені овочі так, щоб риба була повністю покрита. Додаємо сіль і мелений перець.
  13. Накриваємо рибу зліва і справа фольгою, підвертаємо верх і низ. Викладаємо рибу з овочами у фользі на деко. Ставимо в духовку хвилин на 15-20.
  14. Запечена риба з овочами готова!

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Смажена скумбрія

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close