Другі стравиСтрави з м'ясаСтрави з овочів

Рубана яловичина з квасолею й овочами

Ситне і смачне блюдо в дусі мексиканської кухні привнесе яскраві фарби й приємну різноманітність в повсякденний раціон. Поєднання м’ясного фаршу, свіжих помідорів, солодкого перцю, консервованої квасолі й кукурудзи надає страві барвистий вид, поживність і дуже насичений смак. Спробуйте!

Інгредієнти:

  • Фарш яловичий 500 грамів
  • Цибуля ріпчаста 240 грамів
  • Помідори 330 грамів
  • Квасоля консервована червона 1 банка (400 грамів)
  • Кукурудза консервована 150 грамів
  • Перець болгарський 300 грамів
  • Часник 4-5 зубчиків
  • Томатна паста 100 грамів
  • Олія рослинна 3 столові ложки
  • Цукор 1-2 щіпки (за смаком)
  • Перець чилі мелений за смаком
  • Петрушка 2-3 гілочки (для прикраси)
  • Сіль за смаком

Приготування:

  1. Надріжте шкірку помідорів хрест-навхрест, залийте окропом і залиште на 1-2 хвилини. Потім обдайте помідори холодною водою й почистьте від шкірки.
  2. Наріжте помідори, ріпчасту цибулю і солодкий перець невеликими кубиками. Почистьте зубчики часнику і дрібно наріжте.
  3. Розігрійте рослинну олію на середньому вогні. Додайте в сковороду цибулю і часник. Помішуючи, обсмажте овочі 3 хвилини.
  4. Додайте фарш і обсмажте все ще 5-7 хвилин.
  5. Додайте солодкий перець і томатну пасту. Помішуючи, обсмажте все ще 5 хвилин.
  6. Процідіть консервовану квасолю і кукурудзу. Додайте в сковороду нарізані помідори, кукурудзу і квасолю. Добре все перемішайте.
  7. Додайте за смаком сіль, мелений червоний перець і 1-2 щіпки цукру.
  8. Ще раз все добре перемішайте. Прикрийте сковороду кришкою і тушкуйте блюдо на невеликому вогні ще 20 хвилин.
  9. Рубана яловичина з квасолею й овочами готова. За бажанням присипте блюдо свіжою зеленню і подавайте до столу.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Чилі з квасолею і фаршем

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close