ГарніриДругі страви

Пюре з гороху на гарнір

Відмінним гарніром до будь-яких м’ясних або рибних страв, в тому числі, і до тефтель з рисом, буде горохове пюре. Воно нескладне в приготуванні, приємне на смак і досить ситне. Спробуйте!

Інгредієнти:

  • Горох 250 грамів
  • Вода 700 мілілітрів
  • Лавровий лист 2 штуки
  • Сіль 2 пучки
  • Сода 1 щіпка
  • Масло вершкове 30 грамів

Приготування:

  1. Горох ретельно промийте і залийте окропом, залиште на пару годин, а краще – на ніч. Потім промийте горох ще раз, викладіть в каструлю, залийте водою, додайте соду і варіть півгодини.
  2. Потім воду злийте, горох промийте, додайте в каструлю сіль, лавровий лист і 700 мілілітрів води. Поставте на плиту і варіть, поки горох не розвариться.
  3. Як тільки горох повністю стане м’яким, викладіть його в миску, додайте вершкове масло і доведіть масу до однорідної консистенції пюре за допомогою блендера або товкачем.
  4. Викладіть пюре в тарілку для подачі й прикрасьте зеленню за смаком. Подавайте в гарячому вигляді!

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Картопляне пюре з броколі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close