Другі стравиСтрави з м'яса

Пікантне м’ясо в винному соусі

Це м’ясо яке тане в роті й неймовірно смачне, дуже просте в приготуванні! Додавання вина робить м’ясо м’якше й ароматніше. Пробуємо?

Додавання вершків в кінці приготування не обов’язково, але бажано. Вершки пом’якшать смак і зроблять м’ясо ніжніше. А подати таке блюдо можна з будь-яким гарніром або овочевим салатом. Дуже смачно!

Інгредієнти:

  • Свинина 500 грамів
  • Цибуля ріпчаста 2 штуки
  • Соєвий соус 50 мілілітрів
  • Вино червоне сухе 100 мілілітрів
  • Паприка мелена за смаком
  • Сіль за смаком
  • Вершки 20% – 20 мілілітрів

Приготування:

  1. М’ясо наріжте шматочками середньої величини й обсмажте.
  2. Додайте до м’яса крупно нарізану цибулю. Обсмажте все разом.
  3. Влийте в сковороду соєвий соус, вино, додайте спеції. Перемішайте і тушкуйте під кришкою до готовності м’яса. За цей час зайва рідина випарується, а м’ясо просочиться усіма ароматами.
  4. В кінці приготування підлити трохи вершків і доведіть до кипіння.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Свиняча вирізка на грилі з персиками

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close