ІталійськаГотуємо пастуДругі стравиКухні світу

Паста з соусом з помідорів чері

Кращий спосіб вживання помідорів чері в парнику у бабусі в селі. Напевно ніщо не зрівняється із задоволенням від поїдання теплих томатів прямо перед рослинами. Трохи поступається йому інший, мабуть, один з найпоширеніших варіантів вживання чері у всіляких салатах. Зараз я покажу вам як виглядає третій, не менш смачний, спосіб. Чері в якості основи соусу для пасти з часником і сиром Parmigiano Reggiano.

Інгредієнти:

  • Чері 1 стакан
  • Столова ложка оливкової олії
  • Курячого бульйону (можна замінити водою) 1 стакан
  • Часнику 2-3 зубчики
  • Столова ложка свіжого орегано
  • Пасти PENNE RIGATE 300 грамів
  • Чверть склянки тертого сиру пармезан
  • Сіль, червоний і чорний перець за смаком

Приготування:

  1. Ви тільки подивіться на цю красу! Стиглі, ароматні й апетитні чері. Здавалося б, рука не підніметься відправити їх під ножі блендера.
  2. Хочу запропонувати вам відправити чері разом з оливковою олією і часником в розігрітий сотейник. Підсолити й обсмажуйте пару хвилин на середньому вогні, постійно помішуючи.
  3. Як зарум’яниться часник і почнуть лопатися помідори, влийте курячий бульйон. Доведіть до кипіння і варіть 10 хвилин. Додайте орегано (і / або іншу зелень за смаком) і червоний перець.
  4. Подрібніть блендером до однорідної маси. Налийте воду в простору каструлю. Підсоліть і відваріть макарони Penne Rigate. Злийте воду за пару хвилин до готовності. Заправте томатним соусом.
  5. Виправити по солі. Помішуйте, поки частина соусу не вбереться. Викладіть на тарілку. Додайте пармезан.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close