ІталійськаГотуємо пастуДругі стравиКухні світу

Паста з лососем і креветками

Рецепт приготування надзвичайно простий, а готувати її одне задоволення. Поїхали?

Інгредієнти:

  • Паста (я використовував італійську Barilla) 300 грамів
  • Філе лосося 250 грамів
  • Креветки невеликі очищені 250 грамів
  • Невелика цибулина
  • Часнику 2-3 зубчики
  • Вершки 20% 200 грамів
  • Оливкова олія
  • Свіжа зелень – базилік, орегано
  • Пармезан
  • Сіль, перець за смаком

Приготування:

  1. Процес приготування пасти з лососем і креветками йде дуже швидко, тому раджу заготовити всі інгредієнти – лосось поріжемо на середні кубики, креветки (якщо немає дрібних) розрізаємо на частини, цибулю дрібно нашаткувати, часник кришимо на пластинки. Зелень вимити й висушити.
  2. Відваримо італійські макарони. По готовності відкинемо на друшляк, промиємо проточною водою і відкладемо відпочити!
  3. Сковороду розігріти й змастити оливковою олією. Цибулю до золотистого кольору, потім запустимо часник, ще через пару хвилин додаємо лосось. Обсмажили один бік, підставляємо інший. Хвилини 3-4 на кожній стороні. Всипати креветки. Перемішати.
  4. Хвилин через 5 сюди ж вершки, трави, сіль і перець. Вогонь на мінімум, накрити кришкою, тушкувати 5-7 хвилин.
  5. Додаємо відварені макарони в заправку й акуратно перемішуємо. Через пару хвилин подаємо на стіл. Зрозуміло, посипаємо тертим пармезаном, прикрашаємо базиліком. Пармезан якщо є бажання завжди можна замінити на інший сир, але якщо пишемо пармезан – додаємо пармезан!

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close