ІталійськаГотуємо пастуДругі стравиКухні світу

Паста з грибами та шинкою

Смачна домашня паста з печерицями, досить простий, який не вимагає великих витрат рецепт. Дане блюдо підходить як для звичайної вечері, так і для особливих вечорів або святкового застілля!

Інгредієнти:

  • Спагеті 500 грамів
  • Печериці 200 грамів
  • Шинка 200 грамів
  • Цибуля ріпчаста 1/2 штуки
  • Сметана 200 грамів
  • Масло вершкове 10 грамів
  • Сіль і перець за смаком

Приготування:

  1. Подрібнюємо цибулю, гриби й шинку.
  2. На сковорідці у вершковому маслі обсмажуємо гриби протягом 15 хвилин. Додаємо цибулю і шинку. Через пару хвилин додаємо сметану. Необхідно посолити й поперчити. І ще через хвилину виключаємо вогонь.
  3. Далі займаємося приготуванням спагеті. Закип’ятіть воду й опускайте в неї спагеті. Відварюємо 9 хвилин. Так, і важливо не забути підсолити воду.
  4. Викладаємо готові спагеті на тарілку. Зверху поливаємо нашим шинко-грибним соусом якомога рясніше. Зверху також можна посипати базиліком або додати листочок в центр блюда. Витративши зовсім небагато часу, смачна паста готова.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close