Готуємо пастуДругі страви

Паста з гарбузом

Готуємо незвичайну пасту з гарбузом і сиром.

Паста з гарбузом припаде до смаку любителям поєднання солодкого і гострого смаку в страві.

Рецепт самодостатній, не вимагає додавання м’ясних продуктів, тому його сміливо можна віднести до вегетаріанської кухні.

Для приготування цієї пасти ідеально брати свіжий гарбуз мускатних сортів. Але також непогано підійде і звичайний або навіть заморожений гарбуз.

Інгредієнти:

  • Макарони 150 грамів
  • Гарбуз 150 грамів
  • Часник 2 зубчики
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Сир твердий 70 грамів
  • Петрушка 0,5 пучка
  • Сіль 1 чайна ложка
  • Чорний мелений перець 1 щіпка

Приготування:

  1. Цибулю дрібно порізати й обсмажити на окремій сковороді.
  2. Часник порізати тонкими пластинками й відправити обсмажуватись на рослинній олії.
  3. Коли часник підрум’яниться, вийняти його і викинути.
  4. Гарбуз порізати соломкою і відправити на сковорідку, де смажився часник. Тушкувати під кришкою 10-15 хвилин, поки гарбуз не стане м’яким.
  5. Спагеті відварити в солоній воді й промити під струменем холодної води.
  6. Петрушку дрібно порубати й відправити до гарбуза.
  7. Додати обсмажену раніше цибулю, все перемішати, посолити, поперчити за смаком і ще 5-7 хвилин тушкувати.
  8. Спагеті можна додати в сковорідку з гарбузом, а можна викласти на тарілку окремо і вже в тарілці перемішати.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Паста лінгвіні з цвітною капустою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close