Другі стравиСтрави з овочів

Овочеве рагу з сосисками

Смачна вечеря з простих продуктів. Овочі дуже вдало поєднуються з віденськими сосисками. Таке ситне блюдо зовсім не складно приготувати, воно відмінно урізноманітнює ваше меню.

Інгредієнти:

  • Сосиски віденські (або інші) 300 грамів
  • Картопля 1,2 кілограма
  • Капуста білокачанна 500 грамів
  • Перець солодкий 150 грамів
  • Помідори різані у власному соку 1 банка (400 мілілітрів)
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Олія рослинна для смаження
  • Чебрець сушений 1 чайна ложка
  • Цукор (за бажанням) 1 щіпка
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Приготування:

  1. Картоплю і цибулю очищаємо.
  2. Цибулю дрібно нарізаємо.
  3. Картоплю нарізаємо кубиками.
  4. Солодкий перець очищаємо і нарізаємо соломкою.
  5. Капусту дрібно шаткуємо.
  6. У глибокій великій сковороді або сотейнику обсмажуємо на рослинній олії картоплю з цибулею хвилини 3-4.
  7. Додаємо капусту, солодкий перець, чебрець, сіль і чорний мелений перець. Перемішуємо. Вливаємо 250 мілілітрів води.
  8. Тушкуємо картоплю з капустою і солодким перцем під кришкою близько 20 хвилин.
  9. Додаємо помідори. За бажанням додаємо цукор. При необхідності досолюємо. Тушкуємо ще 5 хвилин.
  10. Сосиски нарізаємо кружечками.
  11. Додаємо сосиски до овочів і прогріваємо буквально 1-2 хвилини.
  12. Овочеве рагу з сосисками готове.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Цвітна капуста, тушкована з беконом та помідорами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close