ГарніриДругі стравиСтрави з овочів

Овочеве рагу з картоплі, капусти та кабачків

Блюдо з французькими коренями приваблює своєю універсальністю. У поєднанні з соковитим стейком воно стане прекрасним гарніром, на вечерю може подаватися як самостійне блюдо, а на сніданок буде холодним доповненням до омлету.

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна 350-400 грамів
  • Картопля 300 грамів
  • Кабачок 300 грамів
  • Морква 100 грамів
  • Часник 2 зубчики
  • Оливкова олія 2 столові ложки
  • Зелень кропу пару гілочок
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Спеції за смаком

Приготування:

  1. Овочі для страви підготуйте заздалегідь.
  2. Вони повинні бути свіжими, без пошкоджень.
  3. Оливкову олію можна замінити соняшниковою.
  4. Моркву вимийте під проточною водою, почистьте від шкірки й натріть на тертці для корейської моркви.
  5. Капусту наріжте середніми шматками.
  6. Розігрійте сковороду, налийте олію і викладіть моркву. Обсмажуйте моркву 5 хвилин, помішуючи.
  7. Додайте капусту і тушкуйте під кришкою ще 5 хвилин.
  8. Картоплю почистьте і натріть на тертці для корейської моркви.
  9. Часник пропустіть через прес або натріть на дрібній тертці.
  10. Викладіть картоплю і часник в сковороду. Перемішайте з морквою і капустою і продовжуйте тушкувати 5 хвилин.
  11. Кабачок почистьте від шкірки й натріть на тертці для корейської моркви. Молоді плоди невеликих розмірів можна не очищати.
  12. Кабачки додайте в сковороду до овочів. Весь вміст сковороди акуратно перемішайте і тушкуйте 5-7 хвилин.
  13. Додайте за смаком сіль, чорний перець і улюблені спеції. Гарненько перемішайте і тушкуйте до готовності, 5-7 хвилин.
  14. Овочеве рагу готове.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Запечене м’ясо з кабачками й баклажанами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close