Другі стравиСтрави з яєць

Омлет з тунцем і овочами

Легкий і ситний омлет з консервованим тунцем — відмінний варіант здорового сніданку або обіду для тих, хто ретельно підраховує калорії. Мінімум вуглеводів і дивовижний смак зроблять його безумовним фаворитом у вашому дієтичному меню.

Інгредієнти:

  • Консервований тунець у власному соку 1 банка
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Зелений болгарський перець 1/2 штуки
  • Червоний болгарський перець 1/2 штуки
  • Яйця 6 штук
  • Морська сіль, чорний перець за смаком
  • Сирний сир 3 столові ложки
  • Рослинна олія

Приготування:

  1. Консервований тунець викласти в сито і дати добре стекти рідині. Болгарський перець вимити й нарізати тонкою соломкою, цибулину дрібно порубати.
  2. У мисці збити яйця, посолити й поперчити за смаком.
  3. Розігріти сковороду з рослинною олією, викласти цибулю і болгарський перець і обсмажувати, помішуючи, 1-2 хвилини. Перекласти в миску.
  4. Вилити в сковороду збиті яйця, накрити кришкою і готувати протягом 4-5 хвилин. Викласти на одну половину омлету обсмажені перець і цибулю, тунець і сирний сир. Згорнути конвертом і готувати під кришкою ще одну хвилину.
  5. Готовий омлет розрізати на порційні шматочки й подавати.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Омлет зі шпинатом

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close