Другі стравиСтрави з яєць

Омлет з рікоттою і шпинатом

Апетитний яскравий омлет зі шпинатом і козячим сиром — відмінний варіант смачного і корисного сніданку. Секретний інгредієнт — куркума — не тільки надає йому апетитний жовтий колір, але і є сильним антиоксидантом.

Інгредієнти:

  • Яйця 2 штуки
  • Свіжий шпинат 1 стакан
  • Куркума мелена велика щіпка
  • Сир Рікотта 3 столові ложки
  • Кокосове масло 2 столової ложки
  • Сіль, чорний перець за смаком
  • Помідори черрі 5-6 штук

Приготування:

  1. Часник дрібно нарізати. Розтопити 1 чайну ложку кокосового масла в сковороді і обсмажити шматочки часнику протягом 30 секунд.
  2. Додати в сковороду листя шпинату, приправити сіллю і чорним перцем і обсмажувати, помішуючи, близько двох хвилин. Додати ще 1 чайну ложку кокосового масла і добре перемішати.
  3. Викласти обсмажений шпинат в миску.
  4. У мисці добре збити яйця, посолити й вилити в сковороду. Накрити кришкою і готувати близько п’яти хвилин.
  5. На одну половину омлету викласти обсмажений шпинат, зверху — сир Рікотта і половинки помідорів. Акуратно підчепити другу половину омлету лопаткою і накрити начинку, щоб вийшла кишенька.
  6. Омлет обережно викласти на тарілку і подавати теплим.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Яйця пашот на тості з ковбасою і салатом

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close