Другі стравиСтрави з яєць

Омлет з печерицями

Смажений на сковороді омлет з шампіньйонами — ситний сніданок або варіант швидкого перекусу для любителів грибних страв. Омлет виходить смачним, ароматним і поживним. За рахунок шматочків смажених грибів в розрізі омлет виглядає ну дуже апетитно!

Інгредієнти:

  • Яйця 3 штуки
  • Печериці 200 грамів
  • Масло вершкове 1 столова ложка
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Приготування:

  1. Печериці перед приготуванням не мийте, з капелюшків зніміть шкірку, а з ніжок зчистьте забруднення. Наріжте гриби шматочками середнього розміру.
  2. У сковороді розтопіть шматочок вершкового масла. Перекладіть в сковороду підготовлені гриби.
  3. На сильному вогні обсмажте печериці, помішуючи, до рум’яності. Не пересмажте гриби, щоб вони залишалися соковитими! В процесі обсмажування гриби трохи посоліть і поперчіть.
  4. Поки смажаться гриби, в миску розбийте яйця. Додайте щіпку солі.
  5. Виделкою взбийте яйця з сіллю.
  6. Залийте обсмажені печериці яєчною сумішшю.
  7. Накрийте сковороду кришкою і готуйте омлет з грибами на вогні нижче середнього до того моменту, поки яйця не схопляться (близько 5-7 хвилин).
  8. Омлет з печерицями готовий. Перекладіть його на тарілку і подайте до столу в гарячому вигляді.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Білковий омлет з морквою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close