Другі стравиСтрави з яєць

Омлет з кукурудзою в духовці

Омлет можна приготувати й на сковороді, і в духовці. Омлет в духовці — корисніше, смачніше і простіше в приготуванні. А якщо додати в омлетну суміш кукурудзу, смак страви стане ще яскравішим і цікавішим. Здивуйте рідних таким незвичайним сніданком!

Інгредієнти:

  • Яйця 3 штуки
  • Кукурудза консервована 150 грамів
  • Сіль 0,25 чайної ложки
  • Молоко 45 мілілітрів
  • Масло вершкове 10 грамів
  • Зелень свіжа (петрушка або кріп) 1-2 гілочки

Приготування:

  1. Підготувати всі необхідні інгредієнти.
  2. З консервованої кукурудзи злити рідину.
  3. Включити духовку для розігрівання до 180 градусів.
  4. Яйця розбити й з’єднати в глибокій місткості з молоком і сіллю. Розбовтати виделкою.
  5. Додати зерна консервованої кукурудзи (можна попередньо злегка підрум’янити їх на сковороді з вершковим маслом). Перемішати.
  6. Форму для запікання або сковороду зі знімною ручкою змастити вершковим маслом і вилити туди омлетну суміш з консервованою кукурудзою.
  7. Запікати омлет з кукурудзою в духовці 15-20 хвилин.
  8. Зелень промити, обсушити й дрібно нарізати.
  9. Посипати омлет, приготовлений в духовці, зеленню і подати до столу.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Яєчня в лаваші з шинкою і сиром (в духовці)

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close