Другі стравиСтрави з яєць

Омлет з кабачком, помідорами й сулугуні

Чудовий сніданок на швидку руку — ніжний омлет з овочами, сиром і зеленню. Кабачок, соковитий помідор і розплавлений сир, що тягнеться відмінно доповнюють звичайний омлет з молоком — просто ідеально!

Інгредієнти:

  • Кабачок 1/2 штуки
  • Помідор 1 штука
  • Сир сулугуні 40 грамів
  • Яйця 2 штуки
  • Молоко 30 мілілітрів
  • Кріп свіжий 3 гілочки
  • Петрушка свіжа 3 гілочки
  • Сіль за смаком
  • Суміш мелених перців за смаком
  • Олія рослинна для обсмажування

Приготування:

  1. Кабачок і помідору промити й нарізати кружальцями завтовшки приблизно 3 мм. Сулугуні нарізати довільними шматочками.
  2. Кріп і петрушку промити, обсушити й дрібно порубати ножем. Яйця розбити в миску, посолити, поперчити й добре збити віночком.
  3. До яєць влити молоко і перемішати.
  4. Додати в омлетну суміш нарізану зелень і ще раз перемішати.
  5. У сковороді розігріти олію і викласти туди кабачки.
  6. Обсмажити кабачки на середньому вогні з двох сторін до м’якості. Сильно засмажувати кабачки не потрібно.
  7. Коли кабачки обсмажились, влити в сковороду омлетну суміш із зеленню.
  8. Зверху викласти помідору і шматочки сулугуні (перемішувати). Накрити сковороду кришкою і готувати омлет з кабачком, помідором і сиром на мінімальному вогні 10-12 хвилин. На поверхні готового омлету не повинно залишитися жодної рідини.
  9. Дуже смачний і ситний омлет з кабачком, помідором і сулугуні готовий.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Індійський омлет з грибами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close