Другі стравиСтрави з яєць

Омлет з кабачком і помідорами

Простий, зрозумілий і знайомий рецепт, але як виявилося не всім відомий. Дуже смачне і швидке блюдо. Пригощайтеся!

Інгредієнти:

  • Кабачок (Розміром з долоню) 1 штука
  • Помідора 1 штука
  • Часник 2 зубчики
  • Сметана 2 столові ложки
  • Яйце куряче 2 штуки
  • Спеції за смаком: сіль, мелений перець
  • Куркума 1 щіпку
  • Коріандр 1 щіпку

Приготування:

  1. Шкірку з молодого кабачка можна не знімати. Нарізати кільцями й обсмажити на олії до стану альденте.
  2. Помідору нарізати півкільцями й викласти на кабачки.
  3. Часник пропустити через прес і перемішати зі сметаною.
  4. Нанести цю суміш на помідори, додати спеції, сковороду накрити кришкою і тушкувати хвилин 5-7.
  5. Яйця збити вилочкою і залити наші овочі. Залишити на хвилинку тушкуватися.
  6. Подавати зі свіжо нарубаною зеленню кропу.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Яйця в чашках з прошуто в духовці

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close