Другі стравиСтрави з яєць

Омлет з броколі, морквою і горошком

Нескладний омлет з заздалегідь відварених овочів. Блюдо виглядає свіжим і апетитним.

Інгредієнти:

  • Зелений горошок 200 грамів
  • Броколі 100 грамів
  • Яйця 4 штуки
  • Морква 2 штуки
  • Молоко ¼ склянки
  • Петрушка 20 грамів
  • Соняшникова олія ½ столової ложки
  • Перець чорний мелений
  • Сіль

Приготування:

  1. Моркву, корінь петрушки й капусту броколі вимити, відварити у воді.
  2. Готові інгредієнти трохи остудити, нарізати кубиками.
  3. Окремо збити сирі курячі яйця з молоком, масу посолити й поперчити.
  4. Додати підготовлені овочі, консервований або відварений зелений горошок.
  5. Змастити сковороду олією, вилити суміш, смажити на тихому вогні до готовності, з двох сторін.

Порада

При подачі нарізати омлет на порції, прикрасити свіжою зеленню, помідорами, огірками.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Яйця Бенедикт з копченим лососем і шпинатом

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close