Другі стравиСтрави з птиці

Ніжні курячі відбивні

Приготуємо дуже ніжні відбивні з курячого філе, вони виходять соковитими, м’якими й дуже смачними. Готувати їх будемо на сковороді, однак, якщо ви сидите на дієті, тоді сміливо можете їх запекти в духовці.

У зв’язку з тим, що куряче філе досить ніжне, його не треба відбивати, на відміну від свинини. Перед тим, як смажити відбивні, потрібно для них приготувати кляр з яєць, майонезу і борошна. Саме завдяки йому відбивні вийдуть красивими й апетитними!

Інгредієнти:

  • Куряче філе 750 грамів
  • Яйця 2 штуки
  • Олія рослинна 50 мілілітрів
  • Майонез 2 столові ложки
  • Сіль 0,5 чайної ложки

Приготування:

  1. Філе вимийте і наріжте гострим ножем, як на відбивні.
  2. У мисці з’єднайте борошно, майонез, сіль, яйця. Все добре збийте виделкою.
  3. Вмочіть кожен шматок м’яса в кляр.
  4. На сковороду налийте олію, відправте її на вогонь. Нагрійте олію протягом 30 секунд. Після цього викладіть на сковороду м’ясо.
  5. Смажте його протягом 1-2 хвилин з кожного боку. Вогонь повинен бути середнім.

Відбивні вийшли — смачні й дуже апетитні на вигляд!

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Соковита курка в гострому маринаді

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close