Готуємо пастуДругі страви

Макарони зі стручковою квасолею і кабачками

Готуємо простий варіант макаронів з сезонними овочами за 30 хвилин. Цього разу я використовувала кабачки, спаржеву квасолю, свіжі томати й зелену цибулю. Можна взяти будь-які сезонні продукти на ваш смак. Попри те, що рецепт готується без м’яса, страва виходить соковитою, яскравою і незвичайною на смак. Овочі роблять її не тільки яскравіше, але й корисніше.

Ідеально, готувати цю пасту влітку, коли достаток овочів радує своєю різноманітністю. Але і в холодну пору року можна порадувати себе такою смакотою, використовувати доступні свіжі й заморожені овочі.

Інгредієнти:

  • Макарони 300 грамів
  • Кабачок 1 штука
  • Помідори черрі 200 грамів
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Цибуля зелена 1 пучок
  • Морква 1 штука
  • Сіль 1 столова ложка
  • Оливкова олія 3 столові ложки
  • Стручкова квасоля 150 грамів
  • Вершкове масло 1 столова ложка

Приготування:

  1. На сковорідці розпустити шматочок вершкового масла й обсмажити на ньому цибулю.
  2. Додати дрібно нарізану моркву і готувати до м’якості моркви на невеликому вогні.
  3. Кабачок нарізати трохи більше і теж відправити на сковорідку, обсмажити до готовності.
  4. Коли кабачок вже буде м’яким, додати стручкову квасолю. Квасоля можна й не розморожувати. Дочекатися поки квасоля приготується.
  5. Макарони відварити в підсоленій воді, воду злити й заправити оливковою олією. Потім пересипати макарони в сковорідку. Вимкнути вогонь. Додати помідори черрі й подрібнену цибулю.
    Можна подавати!

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Паста з тунцем і оливками

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close