Готуємо пастуДругі страви

Макарони з фаршем і ковбасою, в томатному соусі

Пропоную вам приготувати макарони по-флотськи, але у більш облагородженому варіанті — не тільки з м’ясним фаршем, а ще й з ковбасою, томатами й сиром! Макарони просочуються соусом, сир розплавляється — виходить дуже смачно, просто смакота!

Інгредієнти:

  • Макарони 200 грамів
  • Ковбаса напівкопчена 80 грамів
  • Фарш м’ясний (свинячий, яловичий або свинячо-яловичий) 200 грамів
  • Помідори 2 штуки
  • Сир твердий 80 грамів
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Олія соняшникова 40 мілілітрів
  • Петрушка або інша зелень кілька гілочок
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Приготування:

  1. У киплячу підсолену воду відправте макарони й варіть близько 8 хвилин, до готовності. Відкиньте макарони на друшляк, промийте невеликою кількістю гарячої води. Струшуйте макарони в друшляку, поки вся вода не стече.
  2. Цибулю почистьте і наріжте маленькими кубиками.
  3. Обсмажте цибулю на соняшниковій олії до золотистого кольору.
  4. Ковбасу почистьте від оболонки й наріжте кубиками.
  5. Додайте ковбасу в сковороду до цибулі.
  6. Продовжуйте обсмажувати цибулю з ковбасою на середньому вогні близько 3 хвилин.
  7. Потім в сковороду до цибулі й ковбаси викладіть м’ясний фарш, всипте сіль і чорний мелений перець.
  8. Обсмажте фарш з цибулею і ковбасою на сильному вогні, помішуючи, протягом 7 хвилин.
  9. Поки фарш обсмажується, зніміть з помідорів шкірку. Для цього надріжте помідори хрест-навхрест і залийте на кілька хвилин гарячою водою. Після чого перекладіть помідори в холодну воду.
  10. З помідорів зніміть шкірку, виріжте місця кріплення плодоніжок. М’якуш помідорів наріжте маленькими кубиками.
  11. Перекладіть помідори в сковороду, де вже обсмажився м’ясний фарш.
  12. Смажте на сильному вогні хвилин 7, поки помідори не перетворяться в соус.
  13. Відварені макарони перекладіть в сковороду з м’ясним фаршем.
  14. Перемішайте і зменште вогонь до мінімуму.
  15. Твердий сир натріть на дрібній тертці. Зелень промийте і подрібніть. Додайте сир і зелень до макаронів з фаршем, ковбасою і помідорами.
  16. Знову перемішайте і зніміть сковороду з готовим блюдом з плити.
  17. Подавайте макарони з фаршем і ковбасою в томатному соусі до столу відразу після приготування.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Креветки з пастою на грилі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close