Другі стравиСтрави з грибівСтрави з м'яса

М’ясні оладки з грибами

Моторошно захотілося м’ясних оладок, та таких, щоб з грибами. Сказано зроблено! Вийшли ось такі котлетки-оладки)))

Інгредієнти:

  • Фарш м’ясний (будь-який, у мене свинячий) 300 грамів
  • Печериці (можна більше, у мене готові, з баночки) 100 грамів
  • Яйце куряче 1 штука
  • Борошно пшеничне / Борошно 3 столові ложки
  • Сир твердий (будь твердий, можна більше) 50 грамів
  • Кефір 1 склянка
  • Петрушка (не обов’язково) 2 гілочки
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний за смаком
  • Олія рослинна (для смаження, в разі потреби)
  • Цибуля ріпчаста (подрібнити, я натерла на дрібну тертку)

Приготування:

  1. До фаршу додаємо кефір, яйце, натертий сир, цибулю, сіль, перець, петрушку, улюблені спеції, добре перемішуємо. Цибулю ріпчасту можна замінити на зелену, по-моєму, буде не погано.
  2. Додаємо нарізані гриби і борошно. Якщо маса здасться рідкою, можна додати ще 1 ложку борошна.
    Пробуємо на сіль і викладаємо ложкою масу на гарячу сковороду, смажимо так всі наші оладки.
  3. Ось і готові оладки, пригощайтесь на здоров’я!

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Сувлакі з ноги ягняти

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 оцінок, середнє: 5,00 з 5)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close