Другі стравиКухні світуСтрави з риби

Лосось по-австралійски

Соковите філе лосося, приготоване на подушці з томатів! В рецепт входить мед і трохи хересу, так що смак риби та соусу виходить вельми вишуканим!

Інгредієнти:

  • Сухий херес 50 мілілітрів
  • Мед прозорий 2 столові ложки
  • Часник 1 зубчик
  • Лимони 1 штука
  • Соус соєвий 3 столові ложки
  • Філе лосося 4 шматочки
  • Помідори черрі 600 грамів
  • Оливкова олія 5 столових ложок

Приготування:

  1. Спочатку готуємо соус: змішуємо херес, мед, часник, з лимона знімаємо цедру і тиснемо сік. Все заливаємо соєвим соусом і перемішуємо.
  2. Філе лосося покриваємо соусом повністю і залишаємо просочитися на 2-3 години, можна на ніч.
  3. Духовку гріємо до 200 градусів. На змащене деко викладаємо половинки черрі, плоскою частиною вниз. Запікаємо 15 -20 хвилин.
  4. Сковорідку ставимо на великий вогонь, розігріваємо олію, викладаємо філе, солимо і перчимо, і обсмажуємо по пару хвилин з двох сторін. Перекладаємо на тарілки томати, зверху кладемо лосось, поливаємо соусом.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close