ГарніриДругі стравиСтрави з овочів

Кус-кус з овочами

Кус-кус – моя найулюбленіша каша, вона надзвичайно смачна і ситна. Я люблю її готувати і як гарнір, і як самостійне блюдо в піст.

Найбільша перевага кус-куса в тому, що його не потрібно варити, достатньо просто залити його окропом і трохи почекати.

Овочі для цієї страви можна вибрати будь-які, крім капусти, вона дасть не той присмак і аромат. В ідеалі краще використовувати ті продукти, які я рекомендую в цьому рецепті: кабачок, морква, перець солодкий і цибулю. Можна додавати гриби або м’ясо.

Інгредієнти:

  • Кус-кус 200 грамів
  • Вода 400 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Перець болгарський 1 штука
  • Морква 1 штука
  • Кабачок 1 штука
  • Олія ​​2 столові ложки

Приготування:

  1. Нарізати цибулю і моркву соломкою і відправити в каструлю обсмажувати.
  2. Поки обсмажуються морква і цибуля, нарізати кабачок кубиками й відправити в каструлю.
  3. Додати нарізаний перець.
  4. Коли овочі обсмажити до готовності, налити воду. Посолити, поперчити й довести до кипіння.
  5. Додати кус-кус і прибрати з плити в сторону. Дати каші запариться під кришкою протягом 10 хвилин!
  6. Перемішати. Кус-кус з овочами готовий!

Кус-кус ідеально підходить до м’ясних страв, а і як самостійне блюдо теж дуже гарний.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Картопля з відвареним лососем і кропом

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close