Другі стравиСтрави з птиці

Курячі грудки, фаршировані ананасами й сиром

Курячі грудки, фаршировані ананасами й сиром, виходять соковитими й дуже смачними. Блюдо виходить як в ресторані, хоч приготування і не займе у вас багато часу.

Інгредієнти:

  • Курячі грудки 2 штуки
  • Ананаси консервовані або свіжі 50 грамів
  • Сир твердий 50 грамів
  • Часник 1 зубчик
  • Яйце 1 штука
  • Майонез 0,5 столової ложки
  • Сухарі панірувальні 4 столові ложки
  • Олія рослинна (для смаження) 3-4 столові ложки
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком

Приготування:

  1. З ананасів зливаємо сироп.
  2. Сир натираємо на крупній тертці.
  3. Якщо ананаси шматочками, відразу з’єднуємо їх з сиром і майонезом. Ананаси кільцями попередньо треба нарізати дрібними кубиками.
  4. Часник очищаємо, видавлюємо через прес і теж додаємо до ананасів.
  5. Перемішуємо. Начинка готова.
  6. Курячі грудки промиваємо, обсушуємо й акуратно надрізаємо збоку практично по всій довжині, намагаючись не прорізати наскрізь, щоб вийшла “кишеня”.
  7. Солимо і перчимо зовні й всередині.
  8. Кладемо всередину курячих грудок начинку з ананасів і сиру.
  9. Заколюємо краї зубочистками, щоб приховати начинку.
  10. Яйце збиваємо виделкою.
  11. Вмочуємо курячі грудки з ананасами й сиром в яйце.
  12. Потім обвалюємо в панірувальних сухарях.
  13. Фаршировані курячі грудки викладаємо в сковороду з розігрітою олією й обсмажуємо на середньому вогні до рум’яної скоринки з двох сторін (приблизно по 4 хвилини з кожного боку).
  14. Потім зменшуємо вогонь і смажимо під кришкою до готовності (приблизно 7 хвилин).
  15. Куряча грудка, фарширована ананасами й сиром, готова. Подавати смачно з овочевим салатом.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Курячі стегенця з картоплею під соусом

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close