Другі стравиСтрави з птиці

Куряча печінка, тушкована з солодким перцем, в сметані

Що приготувати на обід або вечерю швидко, просто, смачно і корисно? Всім цим побажанням відповідає куряча печінка. Приготуємо курячу печінку з болгарським перцем і цибулею, в сметанному соусі. Виходить дуже смачно. Спробуйте і переконайтеся в цьому.

Інгредієнти:

  • Печінка куряча 250 грамів
  • Цибуля ріпчаста 2 штуки (Близько 100 грамів)
  • Сметана (або вершки 20%) 50 мілілітрів
  • Перець болгарський 1 штука (Близько 60 грамів)
  • Олія рослинна 100 мілілітрів
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Зелень петрушки або кропу для подачі

Приготування:

  1. Цибулю очищаємо і дрібно нарізаємо.
  2. Болгарський перець очищаємо від насіння і нарізаємо тонкими смужками.
  3. У сковороді розігріваємо олію. Обсмажуємо цибулю хвилини дві-три.
  4. Потім додаємо до цибулі болгарський перець.
  5. Обсмажуємо ще хвилин 5.
  6. Курячу печінку нарізаємо невеликими шматочками й обсмажуємо в окремій сковороді в невеликій кількості соняшникової олії хвилин 7, перевертаючи час від часу. Солимо.
  7. З’єднуємо смажену курячу печінку з цибулею і болгарським перцем. Смажимо хвилин 7.
  8. Додаємо сметану (або 20-відсоткові вершки). Тушкуємо курячу печінку з солодким перцем і цибулею хвилин 5, помішуючи.
  9. В кінці перчимо печінку.
  10. При подачі прикрашаємо курячу печінку з овочами в сметанному соусі зеленню. Подавати можна з картопляним пюре, макаронами, гречкою, рисом або іншими розсипчастими кашами.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Стегенця курячі під овочевим соусом

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close