Другі стравиСтрави з овочів

Кукурудза з тушкованими помідорами

Блюдо швидко готується, виглядає яскраво і апетитно. Для приготування страви краще використовувати солодкуваті плоди з насиченим кольором і смаком.

Інгредієнти:

  • Кукурудза консервована 190 грамів
  • Помідори 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста 2 штуки
  • Зелень за смаком

Приготування:

  1. Свіжі помідори надрізати, обшпарити, зняти шкірку, розрізати плоди навпіл, видалити насіння, кожну половинку розділити на шість-вісім частин, це залежить від величини овоча.
  2. Дрібно нарізати цибулю, тушкувати з невеликою кількістю води, додати помідори, тушкувати, помішуючи, протягом 10 – 15 хвилин.
  3. Консервовану кукурудзу прогріти в банці, рідину відцідити через друшляк.
  4. Перемішати теплі зернятка з помідорами, тушкувати разом п’ять хвилин.

Порада

При подачі посипати блюдо нарізаним кропом і петрушкою, кінзою.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Рагу зі свинини з баклажанами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close