Кукурудза з помідорами та базиліком

Цей американський гарнір готується всього за 15 хвилин з кукурудзи, помідорів і зелені. Всі компоненти змішуються на сковороді й зливаються в приголомшливе смакове поєднання. Готувати найкраще зі свіжої кукурудзи, зрізавши зерна з качанів і витиснувши з качанів якомога більше смачного кукурудзяного молока. Зерна обсмажуються у вершковому маслі разом з солодкими помідорами чері, а в кінці в сковороду вмішується шніт-цибуля й ароматний базилік. Дивовижний літній гарнір підходить до будь-яких страв з м’яса або птиці.
Інгредієнти:
- Кукурудзи 4 качани, очищених від листя
- Несолоного вершкового масла 2 столові ложки
- Асорті з помідорів чері й виноградних помідорів 2 стакани, розрізаних навпіл
- Нарізаної свіжої шніт-цибулі 2 столові ложки
- Порубаного свіжого базиліку 1 столова ложка
Приготування:
- Зріжте кукурудзяні зерна з качанів і перекладіть в миску середнього розміру. Пошкребіть тупим боком ножа кожен качан, щоб видавити кукурудзяне молоко в миску.
- У великій сковороді на помірно сильному вогні розтопіть 1 столову ложку вершкового масла. Додайте помідори й смажте до м’якості, близько 3 хвилин.
- Вмішайте кукурудзу разом з кукурудзяним молоком, 1 столовою ложкою води, 3/4 чайної ложки солі й невеликою кількістю чорного перцю і готуйте, поки зерна не стануть м’якими, 3-5 хвилин.
- Зніміть з вогню і вмішайте шніт-цибулю, базилік і 1 столову ложку вершкового масла, що залишилось; перемішайте, щоб рівномірно розподілити інгредієнти.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Тушкована червоноголова капуста з беконом