ГарніриДругі страви

Кукурудза з помідорами та базиліком

Цей американський гарнір готується всього за 15 хвилин з кукурудзи, помідорів і зелені. Всі компоненти змішуються на сковороді й зливаються в приголомшливе смакове поєднання. Готувати найкраще зі свіжої кукурудзи, зрізавши зерна з качанів і витиснувши з качанів якомога більше смачного кукурудзяного молока. Зерна обсмажуються у вершковому маслі разом з солодкими помідорами чері, а в кінці в сковороду вмішується шніт-цибуля й ароматний базилік. Дивовижний літній гарнір підходить до будь-яких страв з м’яса або птиці.

Інгредієнти:

  • Кукурудзи 4 качани, очищених від листя
  • Несолоного вершкового масла 2 столові ложки
  • Асорті з помідорів чері й виноградних помідорів 2 стакани, розрізаних навпіл
  • Нарізаної свіжої шніт-цибулі 2 столові ложки
  • Порубаного свіжого базиліку 1 столова ложка

Приготування:

  1. Зріжте кукурудзяні зерна з качанів і перекладіть в миску середнього розміру. Пошкребіть тупим боком ножа кожен качан, щоб видавити кукурудзяне молоко в миску.
  2. У великій сковороді на помірно сильному вогні розтопіть 1 столову ложку вершкового масла. Додайте помідори й смажте до м’якості, близько 3 хвилин.
  3. Вмішайте кукурудзу разом з кукурудзяним молоком, 1 столовою ложкою води, 3/4 чайної ложки солі й невеликою кількістю чорного перцю і готуйте, поки зерна не стануть м’якими, 3-5 хвилин.
  4. Зніміть з вогню і вмішайте шніт-цибулю, базилік і 1 столову ложку вершкового масла, що залишилось; перемішайте, щоб рівномірно розподілити інгредієнти.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Тушкована червоноголова капуста з беконом

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close