Другі стравиЗ морепродуктів

Креветки у вершковому соусі

Інгредієнти:

  • Креветки середнього розміру 1 упакування
  • Сіль ½ чайної ложки
  • Чорний перець ¼ чайної ложки
  • Оливкова олія 2 столові ложки
  • Біле сухе вино ½ стакана
  • Часник 4 зубчики
  • Вершкове масло 100 грамів
  • Петрушка 50 грамів
  • Лимонний сік 1 столова ложка

Приготування:

  1. Промокніть креветки серветкою, приправте сіллю і перцем.
  2. Нагрійте олію у великій сковороді, додайте креветки й смажте їх на повільному вогні близько хвилини.
  3. Переверніть креветки, додайте вино і часник, готуйте ще дві хвилини.
  4. Зніміть креветки з вогню, додайте масло, нарізане кубиками, а також петрушку і лимонний сік.
  5. Все ретельно перемішайте і подавайте до столу.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Креветки темпура

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close