Другі стравиКотлети

Котлети зі свинини з капустою

Готуємо котлети зі свинини з капустою.

Такими котлетами можна нагодувати велику сім’ю. Вони дуже смачні й ситні, попри те, що половина фаршу складається зі свіжої білокачанної капусти. На смак котлет це майже не позначається, і навіть ніхто не здогадається, що в них є така овочева добавка.

Обсмажені котлети потрібно довести до готовності в духовці або мікрохвильовій печі. Вони стануть м’якше і додатково прогріються.

Інгредієнти:

  • Свинина м’якуш 450 грамів
  • Капуста білокачанна 225 грамів
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Часник 2 зубчики
  • Хліб пшеничний 80 грамів
  • Молоко 70 мілілітрів
  • Яйця курячі 1 штука
  • Сухарі панірувальні 4 столові ложки
  • Олія соняшникова 4 столові ложки
  • Перець чорний мелений 1 чайна ложка
  • Сіль 1,5 чайної ложки

Приготування:

  1. Зі скибочок хліба зрізати кірки, а м’якуш замочити в молоці.
  2. Найкраще використовувати черствий хліб.
  3. Капусту нарізати невеликими довільними шматочками.
  4. М’ясо обмити й нарізати невеликими кубиками.
  5. Цибулину очистити й розрізати на 8 частин.
  6. Часточки часнику очистити від сухої оболонки й розрізати на пластинки.
  7. Хліб, капусту, м’ясо, цибулю і часник пропустити через дрібну решітку м’ясорубки.
  8. У суміш вбити яйце і додати перець і сіль.
  9. Фарш добре вимішати.
  10. Мокрими руками сформувати невеликі котлетки й обваляти їх в сухарях.
  11. Викласти котлети на сковороду з розігрітою олією й обсмажити з двох сторін до рум’янцю.
  12. Котлети перекласти в вогнетривку форму і поставити в гарячу духовку на 10-15 хвилин.
  13. Котлети можна довести до готовності й в мікрохвильовій печі протягом 5 хвилин.
  14. Подати котлети з картопляним пюре і солоним огірком.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Котлети з сардини з рисом

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close