Другі стравиКотлети

Котлети з сардини з рисом

Смачне, ситне і зовсім недороге блюдо!
Такі котлетки можна готувати з будь-якою консервою, але тільки в олії звичайно ж. Рис теж можна взяти як круглий так і довгастий – на смак котлет це не відіб’ється! Рибні котлети з рисом виходять дуже ситні, смачні й цілком бюджетне блюдо! Готувати недовго і виходить пристойна кількість котлет.

Інгредієнти:

  • Сардини консервовані 240 грамів
  • Рис 230 грамів
  • Вода 600 мілілітрів
  • Цибуля 150 грамів
  • Курячі яйця 2 штуки
  • Кріп 2 столові ложки
  • Панірувальні сухарі 100 грамів
  • Рослинна олія 7 столових ложок
  • Сіль за смаком

Приготування:

  1. Підготуємо прості продукти. У мене консерва – сардина в олії.
  2. Насамперед займемося рисом. Потрібно добре промити крупу, залити трьома склянками води та поставити варитися. Це 10-15 хвилин, час залежить від сорту рису.
  3. Тим часом дрібно нарізаємо цибулину. Обсмажуємо цибульку на сковороді з рослинною олією до золотистого кольору, охолоджуємо.
  4. Коли всі інгредієнти підготовлені – в миску викладаємо остиглий рис, цибулю, розім’яту виделкою консерву, дрібно порізаний кріп, солимо-перчимо до смаку і добре перемішуємо.
    Додаємо 2 яйця і знову все добре вимішуємо. Фарш готовий.
  5. У сковороду наливаємо рослинну олію і розігріваємо її. У тарілочку насипаємо панірувальні сухарі. Змоченими у воді руками робимо котлетки й паніруємо їх в сухарях.
  6. Викладаємо котлетки на розігріту сковороду і смажимо до золотистої скоринки з кожного боку.
    Рибні котлети з рисом виходять дуже смачні, ароматні й ніжні. До них добре підійдуть свіжі овочі й томатний соус. Це смачно!

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Тефтелі з індички з сиром фета

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close