Другі стравиКотлети

Котлети з курячої грудки в духовці

Готуємо соковиті котлети з курячої грудки в духовці, без яєць і без борошна.

Такий спосіб приготування котлет не тільки зберігає всю соковитість м’яса, але і робить страву більш корисною. Адже запечена їжа завжди корисніше смаженої.

Для приготування котлет можна брати будь-яку частину курки. Найсмачніше вийде, якщо використовувати мікс з грудки й стегенець. Таким чином котлети вийдуть більш соковиті. Але якщо ви хочете приготувати дієтичне блюдо, то краще взяти за основу куряче філе.

У фарш можна додати свіжу зелень або овочі.

Щоб котлети виходили ще більш соковитими й краще тримали форму фарш потрібно попередньо відбити.

Інгредієнти:

  • Куряче філе 2 кілограми
  • Сіль 1 столова ложка
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Часник 4 зубчики
  • Сметана 2 столові ложки
  • Спеції 1 чайна ложка

Приготування:

  1. З м’яса, цибулі й часнику приготувати фарш.
  2. Готовий фарш ретельно перемішати.
  3. До фаршу додати спеції й сметану.
  4. Добре все перемішати й за бажанням можна додати подрібнену зелень.
  5. З фаршу сформувати котлети й викласти їх на деко, застелений пергаментним папером.
  6. Запікати в розігрітій духовці при температурі 180 °C приблизно 30 хвилин.
  7. Готові котлетки можна подати з будь-яким гарніром і з морквою по-корейськи.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Битки з індички

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close