Другі стравиКотлети

Котлети з курячого фаршу та крабових паличок

Пропоную рецепт оригінальних котлет з курячого фаршу з цікавою “родзинкою” – шматочками крабових паличок. Котлети з курячого фаршу завдяки крабовим паличкам виходять ніжними, соковитими й ароматними!

Інгредієнти:

  • Фарш курячий (філейний) 350 грамів
  • Крабові палички 180 грамів
  • Цибуля ріпчаста 70 грамів (1 штука)
  • Хліб білий 60 грамів
  • Яйце 1 штука
  • Молоко 60 мілілітрів
  • Олія рослинна (для смаження) 30 мілілітрів (2 столові ложки)
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Приготування:

  1. Готуємо необхідні продукти. Крабові палички попередньо розморожуємо.
  2. З хліба зрізаємо скоринки. М’якуш ламаємо (розрізаємо) на шматочки, викладаємо в миску і заливаємо молоком.
  3. Залишаємо замочений хліб на 10 хвилин, потім розминаємо в кашку.
  4. Крабові палички нарізаємо маленькими шматочками.
  5. Ріпчасту цибулю очищаємо і дуже дрібно нарізаємо.
  6. У мисці з’єднуємо курячий фарш, крабові палички, цибулю, розмочений хліб, яйце, сіль і чорний перець.
  7. Все перемішуємо до однорідності.
  8. З фаршу формуємо невеликі котлети. З цієї кількості продуктів у мене вийшло 10 котлет.
  9. На сковороді розігріваємо олію, викладаємо котлети й обсмажуємо на середньому вогні 3-4 хвилини, до рум’яної скоринки.
  10. Перевертаємо котлети на іншу сторону, зменшуємо вогонь і накриваємо сковорідку кришкою. На маленькому вогні доводимо котлети до готовності ще 5-7 хвилин.
  11. Готові котлети з курячого фаршу та крабових паличок подаємо до столу з будь-яким гарніром. Дуже добре такі котлетки поєднуються з відвареним рисом.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Зрази з сирно-яєчною начинкою, запечені в духовці

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close