Готуємо пастуДругі страви

Конкільоні, фаршировані овочами, оливками й сиром

Цікаве блюдо для незвичайної ексклюзивної вечері! Оригінальні конкільоні відмінно поєднуються з начинкою з обсмажених баклажанів, помідорів, оливок і сиру.

Інгредієнти:

  • Конкільоні 200 грамів
  • Баклажани 500 грамів
  • Помідори 550 грамів
  • Оливки без кісточок 50 грамів
  • Часник 1 зубчик
  • Масло вершкове 20 грамів
  • Пармезан (натертий) 15 грамів
  • Олія рослинна 3 столові ложки
  • Сіль 1 чайна ложка
  • Перець чорний мелений на кінчику ножа
  • Петрушка свіжа 15 грамів

Приготування:

  1. Баклажани промийте, зріжте краї з двох сторін. Наріжте баклажани дрібними кубиками (зі стороною приблизно 1 см).
  2. Помідори промийте, залийте окропом на 30 секунд, потім перекладіть в крижану воду. Зніміть з помідорів шкірку. Наріжте помідори дрібними кубиками.
  3. Часник почистьте і розріжте навпіл.
  4. У сковорідку налийте олію і викладіть часник, розігрійте на середньому вогні. Коли часник підрум’яниться, приберіть його зі сковороди.
  5. У гарячу ароматну олію викладіть нарізані баклажани. Помішуючи, обсмажте баклажани до м’якості.
  6. Оливки наріжте кільцями.
  7. Додайте підготовлені помідори й оливки до баклажанів.
  8. Додайте сіль і чорний мелений перець. Перемішайте. Тушкуйте баклажани з помідорами й оливки на середньому вогні 5 хвилин.
  9. Зніміть з вогню. Моцарелу наріжте дрібними кубиками і додайте до овочів.
  10. Перемішайте.
  11. У великій каструлі доведіть до кипіння воду, додайте сіль. У киплячу воду викладіть конкільоні, перемішайте і варіть згідно з часом, зазначеним на упаковці.
  12. Відкиньте готові конкільоні на друшляк і дайте воді стекти.
  13. Духовку розігрійте до 190 градусів.
  14. Теплі конкільоні заповніть начинкою з баклажанів, помідорів та сиру. Форму для запікання змастіть вершковим маслом і викладіть туди конкільоні з начинкою.
  15. Зверху посипте блюдо натертим пармезаном.
  16. Запікайте конкільоні з баклажанами, помідорами й сиром в духовці при 190 градусах протягом 8-10 хвилин.
  17. Готові фаршировані конкільоні дістаньте з духовки. Петрушку промити, обсушити й дрібно наріжте.
  18. Посипте конкільоні з начинкою нарізаною петрушкою.
  19. Подавайте фаршировані конкільоні в гарячому вигляді відразу ж після приготування.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Феттуччіне з печерицями

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close