Другі стравиСтрави з риби

Кефаль, запечена в фользі в духовці

Кефаль, запечена в фользі в духовці, виходить завжди смачною і ніжною. Оскільки готувати ми її будемо у власному соку в фользі, всі її корисні речовини дістануться нам.

Інгредієнти:

  • Кефаль свіжа 2 штуки
  • Помідор 1 штука
  • Перець болгарський 1 штука
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Сіль 2 щіпки

Приготування:

  1. Для початку нам необхідно почистити й випатрати рибу. Далі гарненько промити її під прохолодною проточною водою. Зайву вологу прибираємо паперовими серветками.
  2. Займемося овочами. З болгарського перцю прибираємо насіннєву коробочку, промиваємо і нарізаємо середньою соломкою.
  3. Попередньо вимитий помідор нарізаємо половинками кружечків.
  4. Ріпчасту цибулю очищуємо і також нарізаємо половинками кружечків.
  5. Укладаємо рибу на квадрат фольги. Лист повинен бути такого розміру, щоб можна було вільно загорнути кефаль.
  6. Дрібкою солі солимо рибу з усіх боків.
  7. Викладаємо на кефаль по кілька смужок болгарського перцю, половинками кружечків помідорів і цибулі. Можна ще злегка посипати сіллю самі помідори.
  8. Акуратно піднімаємо всі кути фольги й защипуємо їх зверху, загортаючи таким чином рибу.
  9. Перекладаємо рибу на деко і відправляємо в попередньо розігріту до 200 °C духовку хвилин на 35-40.
  10. Кефаль, запечена в фользі в духовці готова! Відразу ж прямо з печі подаємо рибку до столу. Гарніром до неї прекрасно підійде картопляне пюре або овочевий салат.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Минтай в томатному соусі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close