ГарніриДругі страви

Каша кукурудзяно-ячна

Каша кукурудзяно-ячна — відмінний гарнір до м’яса. Можна подавати з грибним соусом, а також зі смаженою цибулькою.

Інгредієнти:

  • Крупа кукурудзяна 0,5 склянки
  • Крупа ячна 0,5 склянки
  • Масло вершкове 1 столова ложка
  • Вода 3 склянки
  • Сіль 1 чайна ложка (за смаком)

Приготування:

  1. Закип’ятити воду.
  2. У суху сковороду висипати кукурудзяну і ячну крупу.
  3. Крупи змішати. Обсмажити суміш круп на сухій сковороді на середньому вогні 4-5 хвилин, помішуючи (до приємного запаху).
  4. У суміш круп додати масло.
  5. Підготовлену крупу висипати в каструлю.
  6. Потім залити окропом, посолити.
  7. Кашу варити на слабкому вогні до готовності, періодично, помішуючи (близько 30 хвилин).
  8. Каша кукурудзяно-ячна готова.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Кабачки по-угорськи за 30 хвилин

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close