Другі стравиКотлети

Картопляні котлети з сиром фета

Любителям картопляних страв обов’язково сподобається цей простий рецепт картопляних котлет з фетою. Погляньте на знайомий і банальний овоч по-новому. Фета дуже вдало доповнює картоплю, надаючи їй цікавий солонуватий смак.

Інгредієнти:

  • Картопля 800 грамів
  • Сир фета 100 грамів
  • Яйце 1 штука
  • Петрушка свіжа 3 гілочки
  • Олія рослинна 4-5 столових ложок
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Приготування:

  1. Картоплю очистимо і вимиємо. Розріжемо кожну картоплю на 4 частини, заллємо водою і поставимо варитися.
  2. Через 20 хвилин з моменту кипіння зіллємо рідину з готової картоплі. Ретельно розімніть картоплю товкачем в однорідне пюре без великих грудочок. Картопляне пюре охолодити.
  3. Сир натерти на дрібній тертці.
  4. Картопляне пюре викладемо в миску, додамо подрібнений сир і вб’ємо яйце.
  5. Петрушку дрібно нарізаємо і теж додамо до картоплі, посолити й поперчити. Перемішаємо до однорідного стану.
  6. Періодично змочуючи руки в холодній воді, зліпимо з картопляної маси котлети.
  7. Кожну котлету з усіх боків обваляти в борошні.
  8. У сковороді розігріємо рослинну олію і викладемо туди котлети. Обсмажити котлети на середньому вогні до золотистої скоринки з двох сторін.
  9. Готові картопляні котлети викладемо на блюдо, подамо до столу.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Котлети з нуту і цвітної капусти

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close