ГарніриДругі страви

Картопля з пармезаном в духовці

Готуємо картоплю з пармезаном запечену в духовці.

Картопля по-селянськи з пармезаном — це смачне, домашнє блюдо. Завдяки пармезану проста картопля стає вишуканим і ароматним блюдом.

Таку картоплю можна подати як для домашньої сімейної вечері як гарнір, так і на святковий стіл. Адже запечена картопля — це завжди смачно, зручно і не складно в приготуванні.

Інгредієнти:

  • Картопля 1,5 кілограма
  • Рослинна олія 3 столові ложки
  • Сіль 2 столові ложки
  • Спеції для картоплі 2 столові ложки
  • Сир пармезан 80 грамів

Приготування:

  1. Пармезан натерти на тертці.
  2. Картоплю нарізати четвертинками.
  3. Для цього рецепта картоплю не обов’язково чистити. Можна просто добре помити бульби від піску і залишити картоплю зі шкіркою.
  4. До картоплі додати рослинну олію, сіль і спеції. Перемішати.
  5. Додати пармезан і обваляти картоплю в сирі.
  6. Розкласти картоплю на деку і запікати в розігрітій духовці приблизно 40-50 хвилин при температурі 180 °C.
  7. Готову картоплю подавати з соусом і яким-небудь овочевим салатом. За бажанням доповнити м’ясним або рибним блюдом.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Смажений кабачок в паніруванні з прованських трав

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close