Другі стравиСтрави з овочів

Капуста, тушкована з м’ясом, кукурудзою і томатною пастою

Ситна вечеря, яка надовго змусить вас забути про почуття голоду, — тушкована капуста зі свининою, консервованою кукурудзою і томатною пастою.

Інгредієнти:

  • Капуста (маленький качан) 0,5 штуки (300 грамів)
  • Свинина (м’якуш) 300 грамів
  • Кукурудза консервована 0,5 банки об’ємом 340 грамів
  • Морква (дрібна) 1 штука
  • Цибуля ріпчаста (дрібна) 1 штука
  • Томатна паста 1 столова ложка
  • Каррі мелений 0,5 столової ложки
  • Олія рослинна 2 столові ложки
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Перець червоний гострий мелений на кінчику ножа
  • Перець запашний горошок 2 штуки
  • Лавровий лист 1 штука

Приготування:

  1. Цибулю і моркву очистити.
  2. М’ясо нарізати великими кубиками зі стороною 2 см.
  3. Цибулю нарізати дрібними кубиками.
  4. Моркву натерти на крупній тертці.
  5. Капусту нарізати кубиками.
  6. У глибокій сковороді розігріти олію. Викласти туди м’ясо і швидко обсмажити на сильному вогні, помішуючи, до рум’яності, 3-5 хвилин.
  7. У сковороду з м’ясом додати цибулю.
  8. Спасерувати цибулю на середньому вогні 3 хвилини, до прозорості.
  9. Додати моркву і злегка обсмажити, пару хвилин.
  10. Додати капусту.
  11. Обсмажити на маленькому вогні протягом 10 хвилин, помішуючи.
  12. Додати томатну пасту і спеції (лавровий лист, горошини запашного перцю, каррі, гострий мелений перець, чорний мелений перець і сіль).
  13. Перемішати.
  14. Додати кукурудзу (можна з рідиною).
  15. Залити водою (400 мл), перемішати.
  16. Тушкувати свинину з капустою, кукурудзою і томатною пастою під кришкою на мінімальному вогні 40 хвилин.
  17. Зелень петрушки дрібно нарізати.
  18. Розкласти тушковану капусту зі свининою і кукурудзою по порційних тарілках, посипати подрібненою зеленню і подати до столу.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Тушковані овочі зі смаженою манкою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close