Другі стравиЗ морепродуктів

Кальмар з кунжутом по-корейськи

Соломка кальмара з морквою, приправлені перцем і кунжутом – хороша закуска для будь-якого застілля.

Інгредієнти:

  • Кальмари 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Часник 2-3 зубчики
  • Морква 2-3 штуки
  • Олія соняшникова 2-3 столові ложки
  • Оцтова есенція 70% 1 чайна ложка
  • Насіння кунжуту за смаком
  • Перець червоний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Приготування:

  1. Закип’ятити в каструлі воду, покласти тушки кальмара, помішувати.
  2. Через дві хвилини вийняти, промити холодною водою і відкинути на сито або друшляк.
  3. Натерти моркву соломкою, посолити, дати трохи постояти, сік віджати.
  4. Морепродукт нарізати соломкою, перемішати з морквою, посолити, влити оцет і покласти цукор пісок.
  5. Додати подрібнений часник, чорний і червоний пекучий перець, насіння кунжуту, півкільця ріпчастої цибулі.
  6. Масу полити олією, перемішати, поставити в холодильник на півгодини.

Порада

Суміш при подачі можна викласти на листя зеленого салату. Гострі інгредієнти – за смаком, пекучий перець можна не додавати.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Устриці на грилі з соусом Фра Діабло

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close