Другі стравиСтрави з овочів

Кабачок під помідорами й сиром в духовці

Нескладна страва, готується протягом години.

Інгредієнти:

  • Кабачки 280 грамів
  • Помідори 100 грамів
  • Сир твердий 40 грамів
  • Цибуля ріпчаста 15 грамів

Приготування:

  1. Кабачок очистити й нарізати кружальцями завтовшки в один-два сантиметри.
  2. Викласти кабачок у форму, поставити в духовку на 15 хвилин.
  3. Нарізати цибулю, помідор, натерти твердий сир «Пармезан» або «Російський».
  4. Через 15 хвилин кабачок дістати, викласти поверх нього подрібнені інгредієнти, поставити в духовку на 20 хвилин.

Порада

При подачі блюдо можна посипати подрібненою зеленню або прикрасити цілими листочками петрушки або кінзи.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Стейки з індички з овочами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close