Другі стравиСтрави з птиці

Індичка з ананасами

До м’яса птиці дуже добре підходять всі види фруктів, але ананаси надають особливу пікантність. На цей раз я пропоную вам рецепт, як приготувати індичку з ананасами й зеленим перцем в томатному соусі.

Ця страва чудово поєднується з білим рисом або іншими крупами. Ви можете також подавати індичку як рагу з білим хлібом на вечерю. З овочами ви також можете поекспериментувати, додати свої улюблені. Деякі кулінари замінюють ананаси яблуками, з чим індичка теж непогано поєднується.

Інгредієнти:

  • Індичка 50 грамів
  • Ананаси 1 штука (банка)
  • Цибуля 2 штуки
  • Зелений перець 1 штука
  • Біле сухе вино 200 мілілітрів
  • Томатна паста 3 чайних ложки
  • Борошно 1 столова ложка
  • Рослинна олія ​​2 столові ложки
  • Вода 100 мілілітрів
  • Сушена м’ята 1 столова ложка
  • Сіль за смаком
  • Перець за смаком

Приготування:

  1. М’ясо вимийте, промокніть паперовим рушником і наріжте кубиками. Додайте сіль, перець і ложку борошна.
  2. Очистіть цибулю і наріжте півкільцями. Вимийте перець, видаліть насіння і наріжте смужками. З ананасів злийте маринад.
  3. На сковороді розігрійте олію й обсмажте м’ясо. Коли м’ясо підрум’яниться, додайте нарізану цибулю. Смажте, поки цибуля не стане золотистою.
  4. Додайте вино, почекайте якийсь час, поки спирт не випарується. Розведіть в половині чашки води томатну пасту і додайте до індички. Тушкуйте рагу на маленькому вогні 40 хвилин.
  5. Через 20 хвилин після початку готування, додайте шматочки ананаса і перець. Якщо соус надто густий, додайте трохи води.
  6. В кінці додайте подрібненої висушеної м’яти або нарізане свіже листя. Якщо потрібно додайте сіль і перець.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Курка гриль з базиліковим соусом

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close