Другі стравиСтрави з яєць

Індійський омлет з грибами

Омлет — блюдо міжнародне. Майже в кожній країні знайдеться не один десяток його рецептів. Індійська кухня не стала винятком. Апетитний омлет-масала з грибами, перцем чилі й ароматними прянощами з першим же шматочком перенесе вас в загадкову, привабливу Індію.

Інгредієнти:

  • Яйця 8 штук
  • Молоко 1/2 стакана
  • Тертий корінь імбиру 1/2 столової ложки
  • Рослинна олія 2 столові ложки
  • Ріпчаста цибуля 1 штука
  • Перець чилі 2 штуки
  • Печериці 200 грамів
  • Червоний солодкий перець 1 штука
  • Порошок куркуми 1/2 чайної ложки
  • Приправа гарам масала 1 чайна ложка
  • Сіль і чорний перець за смаком

Приготування:

  1. Нагріти олію в сковороді. Додати дрібно нарізану цибулю й обсмажувати п’ять хвилин, поки вона не стане м’якою і прозорою.
  2. Додати тертий імбир, дрібно нарізаний перець чилі та скибочки печериць. Готувати, поки не випарується рідина.
  3. Змішати нарізаний солодкий перець, куркуму, гарам масала, чорний перець і сіль.
  4. У мисці збити яйця з молоком, посолити й поперчити.
  5. Зменшити вогонь до середньої температури й повільно влити в сковороду яєчну суміш. Струсити, щоб рівномірно розподілити омлет.
  6. Готувати протягом 5-6 хвилин, не помішуючи. Подавати гарячим.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Відкритий французький омлет з салатом з руколи

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close