Другі стравиСтрави з риби

Філе окуня під сиром

Ніжне і соковите блюдо з риби! Хрустке філе виявляється прекрасно запеченим під шаром сиру сулугуні, який додає солонуватий смак і вершкову тягучість. Можна подавати з рисом, картоплею або овочевим салатом.

Інгредієнти:

  • Філе окуня 8 штук
  • Сир сулугуні 300 грам
  • Яйце куряче 4 штуки
  • Панірувальні сухарі 100 грам
  • Горіх мускатний 1/2 чайної ложки
  • Олія 2 столові ложки
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Приготування:

  1. Яйця розбити в миску, посолити і поперчити. Сир натерти на крупній тертці.
    Половину сирної стружки розмішати з яйцями.
  2. У панірувальні сухарі додати трохи солі і мускатного горіха – обваляти шматочки філе. Перекласти на сковороду з олією і злегка обсмажити з двох сторін.
  3. Перекласти обсмажене філе на деко. Залити сирно-яєчною сумішшю. Зверху присипати другою частиною натертого сиру.
  4. Запікати в духовці 30 хвилин при 180 градусах.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close