Другі стравиСтрави з риби

Біла риба з соусом і овочами

Дивно ніжна і соковита біла рибка, запечена з легкими овочами і незвичайним ароматним соусом. Приготувати її може навіть людина, далека від кухні – настільки простий і швидкий цей рецепт.

Приготування:

  • Філе тріски 500 грам
  • Перець болгарський 1 штука
  • Помідори 1 штука
  • Лайм 1 штука
  • Біла цибуля 1 штука
  • Часник 1 зубчик
  • Базилік за смаком
  • Петрушка за смаком
  • Розмарин за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Куркума за смаком
  • Сіль за смаком
  • Оливкова олія за смаком

Приготування:

  1. Опустіть помідору в окріп і зніміть з неї шкірку.
  2. Дрібно наріжте помідору, перець, часник, зелень і цибулю.
  3. Трохи обсмажте суміш в оливковій олії з 3 столовими ложками води.
  4. Вичавіть в суміш сік лайма і додайте приправи. Тушкуйте 5 хвилин.
  5. Тим часом, вимийте філе тріски відправте його пекти в духовку, розігріту до 180 градусів.
  6. Залийте соусом. Готуйте 25 хвилин.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close