Другі стравиСтрави з м'яса

Антрекот зі свинини на сковороді

Антрекот – це смачний смажений шматок м’яса. Його можна готувати як з яловичини, так і зі свинини, головне вибрати правильне м’ясо на кістці. Це повинно бути м’ясо з реберними кісточками.

Сьогодні приготуємо антрекот зі свинини – це досить швидко і легко. Всі, хто хоче навчитися смачно смажити м’ясо, можуть ознайомитися з рецептом і застосувати його на практиці. А на гарнір можна подати овочевий салат.

Інгредієнти:

  • Свинина 300 грамів
  • Сіль 2 щіпки
  • Чорний мелений перець 1 щіпка
  • Оливкова олія 50 грамів

Приготування:

  1. Шматок свинини на кістці злегка відбити й додати спеції: сіль, перець.
    У мене м’ясо нарізано на готові стейки й в кожному шматочку є кісточка. Якщо ви купили великий шматок м’яса, то розділіть його на шматочки так, щоб ребра залишилися в кожному антрекоті.
  2. Антрекот змастити оливковою олією з усіх боків і залишити в такому вигляді маринуватися на 5-7 хвилин.
  3. Влити трохи олії на сковороду і гарненько розігріти. Викласти антрекот і почати смажити на сильному вогні.
  4. Через 15-20 секунд, можна перевернути. На сильному вогні м’ясо запечатається, утвориться кірочка, а всі соки залишаться всередині.
  5. М’ясо стало золотистим, продовжити смажити також швидко зі зворотного боку. Після чого зменшити вогонь до мінімуму і довести до повної готовності протягом 10 хвилин.
  6. Антрекот виходить хорошого прожарювання, без крові.
  7. Готовий антрекот подати до столу в гарячому вигляді. Свіжі овочі та зелень стануть найкращим гарніром для нього.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Рулет зі свинини з гарбузом, яблуком і козячим сиром

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close